Hoe ga ik te werk?

Vooraf aan uw eerste bezoek vult u een vragenlijst in om zo een volledig beeld te krijgen van uw gezondheid. Deze informatie is belangrijk om mogelijke verbanden te leggen. Tijdens uw eerste bezoek bespreken we uw klachten en de ingevulde vragenlijst. Daarna volgt er een uitgebreid lichamelijk onderzoek. Er wordt niet alleen gekeken naar de plek waar u pijn heeft, maar naar het totale functioneren van uw lichaam. Het lichaam beweegt namelijk als één geheel en het is belangrijk om dit in kaart te brengen. Pijnklachten kunnen namelijk ergens anders in het lichaam worden veroorzaakt.

  • Vraaggesprek
  • Onderzoek
  • Behandelplan
  • Behandeling


Op basis van de resultaten volgt een behandelplan en behandeling. Ik vind het belangrijk dat u begrijpt wat er aan de hand is. In de meeste gevallen vindt er ook al een behandeling plaats tijdens uw eerste bezoek. Tijdens vervolgafspraken evalueren we het herstelproces, waar nodig wordt het behandelplan bijgesteld.

Wanneer de klachten zijn verbeterd is het belangrijk dat dit ook zo blijft. Veel mensen kiezen ervoor om hun lichaam regelmatig te laten controleren. Indien nodig kunnen blokkades en beweegpatronen worden behandeld voordat deze tot klachten leiden.

Ervaring leert dat klachten hierdoor onder controle blijven en hinder in het dagelijks leven wordt voorkomen.

Maak hier een afspraak voor een intake.

Kan chiropractie iets voor u betekenen?

  • Bent u benieuwd of chiropractie een oplossing kan bieden voor uw klacht?
  • Vraagt u zich af wat chiropractie is of wat een behandeling inhoudt?
  • Heeft u al andere therapieën geprobeerd, maar houdt de verlichting niet lang stand?
  • Of zoekt u juist een permanente oplossing voor de oorzaak van uw klachten?

 

Maak dan een afspraak voor een gratis screening

Tijdens deze screening kan ik u een goede indicatie geven over de behandelmogelijkheden van uw klacht. Tevens is er de gelegenheid tot het stellen van vragen over uw specifieke klacht.

Wat houdt de gratis screening in?

De screening duurt ongeveer 15 minuten en bestaat uit een gesprek en eventueel kort onderzoek. Tijdens deze screening wordt er nog niet behandeld. Daarvoor is eerst een intake nodig om uw klacht verder in kaart te brengen.

Voor wie is deze screening bedoeld?

De screening is bedoeld voor mensen die nog niet bekend zijn met chiropractie en benieuwd zijn naar de behandelmogelijkheden.

Nieuwsgierig naar wat chiropractie voor u kan betekenen? Neem dan hier contact met mij op of maak meteen online een afspraak via de knop ‘afspraak maken’.  Hier heeft u de keuze uit ‘eerste afspraak’, ‘screening’ en vervolgafspraak. Kies dan voor ‘screening’.

klachten die ik behandel