Rugzorg in Roermond

In regio Roermond, Herten en omgeving hebben steeds meer mensen de voordelen van chiropractie en rugzorg ontdekt. Er wordt veel gebruik van chiropractische zorg om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en het verlichten van hun rugklachten.

?>

Chiropractoren richten zich op het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en voorkomen van aandoeningen aan spieren, gewrichten en zenuwen, met bijzondere nadruk op de wervelkolom. Chiropractie benadert het lichaam als één geheel, waarbij niet alleen wordt gekeken naar symptomen, maar ook naar de onderliggende oorzaken om zo de beste rugzorg te leveren.

De populariteit van Chiropractie 

De populariteit van chiropractie is deels te danken aan de effectiviteit van de behandelingen. Mensen melden vaak verbeteringen in hun mobiliteit, vermindering van pijn en een algeheel gevoel van welzijn na een behandeling. Daarnaast ervaren mensen met terugkerende klachten dat de frequentie en intensiteit van hun klachten drastisch afneemt.

Sporters maken ook steeds meer gebruik van chiropractie. De behandeling die wordt toegepast, is volledig afgestemd op het individu. Dit betekent dat de behandeling sterk kan variëren per persoon. We kunnen ons richten op het mobiliseren of versterken van lichaamsdelen, het verbeteren van de functie van het zenuwstelsel, het herstellen van de lichamelijke belastbaarheid of het verminderen van overbelasting. Dit is geheel afhankelijk van wat uw gezondheid nodig heeft. Hierdoor ontstaat een goed functionerend lichaam met een juiste balans tussen kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie.

Motion Matters Rugzorg in Roermond

Een ander aspect dat bijdraagt aan de populariteit is dat Motion Matters Chiropractie Roermond zich onderscheidt door de tijd te nemen voor mensen. Hierdoor voelen mensen zich gehoord en begrepen. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan het creëren van een duurzaam resultaat waarbij pijn wordt verlicht en er aandacht wordt besteed aan preventie.

Naast het behandelen van de reguliere klachten is Motion Matters rugzorg in Roermond gespecialiseerd is sportblessures. Motion Matters Chiropractie is gelokaliseerd in een multidisciplinaire setting. Zo kan er, indien nodig, worden samengewerkt met andere specialisten om dit doel te bereiken.

Chiropractie als oplossing voor lichamelijke klachten

Chiropractie is uitgegroeid tot een prominente vorm van alternatieve gezondheidszorg, waarbij steeds meer mensen de voordelen ervan ervaren. In Roermond en Herten wordt deze populariteit weerspiegeld in het groeiende aantal mensen dat gebruikmaakt van chiropractische rugzorg. Door de grondige en effectieve aanpak, blijft chiropractie een aantrekkelijke optie voor velen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun lichamelijke klachten.

Motion Matters Chiropractie
5.0
Gebaseerd op 33 beoordelingen
powered by Google
Zeer goed resultaat, aandachtig en professioneel. Ben er erg blij mee!
Daan van MontfortDaan van Montfort
13:34 08 Apr 24
Mitchell HendriksMitchell Hendriks
14:29 04 Apr 24
Uitstekende service, prettige sfeer en bovenal een significante afname van mijn pijn klachten.
Timo SnijdersTimo Snijders
14:53 31 Mar 24
Enorm tevreden over de behandeling bij Tom ik liep al langere tijd met nek en rugklachten, Tom zijn behandelingen worden aangepast op de klachten die je hebt, ik ben nu 2 maanden onder behandeling van Tom en merk enorme verlichting in mijn klachten.
Sander en Sanne GeurtsSander en Sanne Geurts
19:16 08 Mar 24
Tom is deskundig en vriendelijk. Zijn behandeling geeft verlichting en hij geeft goed advies om te voorkomen dat klachten terugkomen. Mijn onderrug klachten zijn een stuk minder.
robert boornrobert boorn
08:03 07 Mar 24
Tom is vriendelijk, betrokken en zeer deskundig.Luistert goed naar je klachten. Heeft goede tips / oefeningen om ook zelf je klachten te verlichten.
Jenny LinssenJenny Linssen
14:32 15 Feb 24
Ik ben super tevreden over de behandelingen van Tom bij Motion Matters. Ik liep al heel lang rond met klachten en niks hielp. Door Tom zijn behandelingen ging het snel beter. Ik voelde me ook meteen op mijn gemak bij hem. Ik kan het iedereen aanraden.
Joëlle ThiemannJoëlle Thiemann
10:11 03 Feb 24
Tom is heel deskundig en betrokken. Hij luistert naar de klachten en behandeld deze altijd met goed resultaat. Ook altijd snel een afspraak kunnen maken als er meer klachten waren.Tijdens mijn zwangerschap kon ik gewoon blijven komen en stemde hij de behandeling goed af.Wij zijn tevreden!
Rianne HaldersRianne Halders
09:23 28 Jan 24
ik ben zeer tevreden over de behandeling bij motion matters, tom poulissen. Correcte benadering en goed resultaat van mijn rugklachten.
Kim Van 't VerlaatKim Van 't Verlaat
19:57 03 Jan 24
Deskundig, vriendelijk en heel betrokken! Inmiddels word ik al drie jaar behandeld door Tom en naast dat het blessurepreventief goed werkt, is hij ook altijd snel bereikbaar als er (vermoedelijk) wel iets aan de hand is. Absolute aanrader!
Dagmar MarekDagmar Marek
06:30 27 Dec 23
Ik ben door Tom goed en deskundig geholpen worden.Hij neemt zich echt de tijd voor je.Ik ben heel tevreden.
Bram ten BergeBram ten Berge
19:45 07 Dec 23
Dankzij Tom zijn mijn rugklachten helemaal verholpen. Daarnaast voelde ik mij op mijn gemak en gaf Tom mij het vertrouwen dat het goed zou komen. Dit is ook gebleken. Ik zou iedereen een behandeling bij Motion Matters Chiropractie aanraden!
Jorrit Van der RaadtJorrit Van der Raadt
16:48 31 Oct 23
Tom is erg vriendelijk en deskundig. Hij heeft veel kennis en weet wat hij doet.Hij luisterde goed naar mijn klachten en stelde een behandelplan op dat echt heeft geholpen.Tom nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens elke behandeling. Ik kan deze chiropractor zeker aanbevelen!
Jasmijn BazelmansJasmijn Bazelmans
20:25 30 Oct 23
Na jarenlang met rugklachten rondgelopen te hebben, uiteindelijk bij Tom terecht gekomen. Nooit verwacht dat ik binnen een jaar tijd zo soepel weer door het leven kon, zonder constant die pijn. Buiten dat Tom ontzettend kundig is in zijn vak, hangt er ook altijd ontspannen sfeer. Een intake om te kijken wat Tom kan betekenen is dan ook zeker een aanrader!
Rogier ReubsaetRogier Reubsaet
19:53 27 Oct 23
Tom is een zeer kundige chiropractor waar ik al geruime tijd kom. Hij is prettig in de omgang en heeft genoeg kennis. Na zijn behandeling voel ik mij altijd als herboren. Ook toen ik met een bepaalde klacht naar hem toe ging had hij voldoende kennis om een juiste diagnose te stellen en mij door te verwijzen naar de juiste discipline waardoor ik snel herstelde.
Kelly KoolenKelly Koolen
18:29 01 Oct 23
Goede adviezen.Prettige sfeer en de behandeling wordt duidelijk uitgelegd.Goede resultaten, de pijn is stukken minder. Mijn lichaam voelt beter aan na de behandelingen.
twan neederlantstwan neederlants
07:51 29 Sep 23
Tom heeft me al zeer goed geholpen met verschillende kwalen. Zeer bekwame chiropractor die altijd voor je klaar staat!!
M CM C
15:29 19 Sep 23
Zeer tevreden, na 4 behandelingen gaat al veel beter met mijn rugklachten.
Wim BeurskensWim Beurskens
09:12 19 Sep 23
goede afspraken, duidelijke uitleg over behandeling, positieve relatie tussen behandeling en oefeningen
Robert RuttenRobert Rutten
18:03 11 Sep 23
Zeer vakkundige service na 2 behandelingen al klachtenvrij!Aanrader voor iedereen met klachten!
HarryHarry
08:35 29 Aug 23
Uitstekend geholpen. Na een paar behandelingen zijn de klachten verdwenen. Top! Ik kan Tom zeker aanraden 🙂
Math WolfsMath Wolfs
14:33 22 Jul 23
Na een aantal jaren met veel pijn rondgelopen te hebben en daarbij ziekenhuis in en ziekenhuis uit heeft men mij jammer genoeg niet van de pijn af kunnen helpen. Uiteindelijk werd gezegd dat ik er maar mee moest leren leven. Ik heb daarna maar eens geïnformeerd naar de een of andere alternatieve behandelwijze en zo ben ik dan uiteindelijk bij chiropractor Tom Poulussen terecht gekomen. Tom is een ervaren en vakbekwame chiropractor die mij al na een zestal behandelingen nagenoeg geheel van mijn pijn verlost heeft. Ik hoef nu nog maar slechts eens per kwartaal voor een onderhoudsbehandeling terug en dat is alles.Tom heel erg bedankt!
Luc CuijpersLuc Cuijpers
07:40 13 Jul 23
Een tijd geleden met rugklachten terecht gekomen bij Tom. De service is top en de klachten waren na enkele behandelingen al verbeterd. Een echte aanrader!
js_loader
klachten die ik behandel