Chiropractie in Roermond

In regio Roermond, Herten en omgeving hebben steeds meer mensen de voordelen van chiropractie ontdekt. Er wordt veel gebruik van chiropractische zorg om mensen te helpen bij het verbeteren van hun gezondheid en het verlichten van hun klachten.

?>

Chiropractoren richten zich op het onderzoeken, diagnosticeren, behandelen en voorkomen van aandoeningen aan spieren, gewrichten en zenuwen, met bijzondere nadruk op de wervelkolom. Chiropractie benadert het lichaam als één geheel, waarbij niet alleen wordt gekeken naar symptomen, maar ook naar de onderliggende oorzaken.

De populariteit van Chiropractie

De populariteit van chiropractie in Roermond en Herten is deels te danken aan de effectiviteit van de behandelingen. Mensen melden vaak verbeteringen in hun mobiliteit, vermindering van pijn en een algeheel gevoel van welzijn na een behandeling. Daarnaast ervaren mensen met terugkerende klachten dat de frequentie en intensiteit van hun klachten drastisch afneemt.

Sporters maken ook steeds meer gebruik van chiropractie. De behandeling die wordt toegepast, is volledig afgestemd op het individu. Dit betekent dat de behandeling sterk kan variëren per persoon. We kunnen ons richten op het mobiliseren of versterken van lichaamsdelen, het verbeteren van de functie van het zenuwstelsel, het herstellen van de lichamelijke belastbaarheid of het verminderen van overbelasting. Dit is geheel afhankelijk van wat uw gezondheid nodig heeft. Hierdoor ontstaat een goed functionerend lichaam met een juiste balans tussen kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit en coördinatie.

Motion Matters Chiropractie

Een ander aspect dat bijdraagt aan de populariteit is dat Motion Matters Chiropractie zich onderscheidt door de tijd te nemen voor mensen. Hierdoor voelen mensen zich gehoord en begrepen. Daarnaast wordt veel waarde gehecht aan het creëren van een duurzaam resultaat waarbij pijn wordt verlicht en er aandacht wordt besteed aan preventie.

Naast het behandelen van de reguliere klachten is Motion Matters Chiropractie gespecialiseerd is sportblessures. Motion Matters Chiropractie is gelokaliseerd in een multidisciplinaire setting. Zo kan er, indien nodig, worden samengewerkt met andere specialisten om dit doel te bereiken.

Chiropractie als oplossing voor lichamelijke klachten

Chiropractie is uitgegroeid tot een prominente vorm van alternatieve gezondheidszorg, waarbij steeds meer mensen de voordelen ervan ervaren. In Roermond en Herten wordt deze populariteit weerspiegeld in het groeiende aantal mensen dat gebruikmaakt van chiropractische zorg. Door de grondige en effectieve aanpak, blijft chiropractie een aantrekkelijke optie voor velen die op zoek zijn naar een oplossing voor hun lichamelijke klachten.

Motion Matters Chiropractie
5.0
Gebaseerd op 17 beoordelingen
powered by Google
Kelly KoolenKelly Koolen
18:29 01 Oct 23
Goede adviezen.Prettige sfeer en de behandeling wordt duidelijk uitgelegd.Goede resultaten, de pijn is stukken minder. Mijn lichaam voelt beter aan na de behandelingen.
twan neederlantstwan neederlants
07:51 29 Sep 23
Tom heeft me al zeer goed geholpen met verschillende kwalen. Zeer bekwame chiropractor die altijd voor je klaar staat!!
M CM C
15:29 19 Sep 23
Zeer tevreden, na 4 behandelingen gaat al veel beter met mijn rugklachten.
Wim BeurskensWim Beurskens
09:12 19 Sep 23
goede afspraken, duidelijke uitleg over behandeling, positieve relatie tussen behandeling en oefeningen
Robert RuttenRobert Rutten
18:03 11 Sep 23
Zeer vakkundige service na 2 behandelingen al klachtenvrij!Aanrader voor iedereen met klachten!
HarryHarry
08:35 29 Aug 23
Uitstekend geholpen. Na een paar behandelingen zijn de klachten verdwenen. Top! Ik kan Tom zeker aanraden 🙂
Math WolfsMath Wolfs
14:33 22 Jul 23
Na een aantal jaren met veel pijn rondgelopen te hebben en daarbij ziekenhuis in en ziekenhuis uit heeft men mij jammer genoeg niet van de pijn af kunnen helpen. Uiteindelijk werd gezegd dat ik er maar mee moest leren leven. Ik heb daarna maar eens geïnformeerd naar de een of andere alternatieve behandelwijze en zo ben ik dan uiteindelijk bij chiropractor Tom Poulussen terecht gekomen. Tom is een ervaren en vakbekwame chiropractor die mij al na een zestal behandelingen nagenoeg geheel van mijn pijn verlost heeft. Ik hoef nu nog maar slechts eens per kwartaal voor een onderhoudsbehandeling terug en dat is alles.Tom heel erg bedankt!
Luc CuijpersLuc Cuijpers
07:40 13 Jul 23
Een tijd geleden met rugklachten terecht gekomen bij Tom. De service is top en de klachten waren na enkele behandelingen al verbeterd. Een echte aanrader!
js_loader
klachten die ik behandel